مقدمه ای برای فصلی نو

انجمن علمی دانشجویی اکوهیدرولوژی دانشگاه تهران با دیدی نوین با تغییرات اساسی مطابق ائین نامه انجمن های علمی و ساختاری اساسی طی دو دوره 1398-1399 و 1399-1400 فعالیت مجدد کرد, شرایطی که پس از چند دوره فعالیت با تعداد محدود دانشجویان این رشته که به فراخور شرایط موجود از حداقل ترین تعداد دانشجویان در بین سایر رشته های دانشکده علوم و فنون نوین بوده ورشته ای نوپا محسوب می شدند و به برکت تقویت نظارت و فعالیت های مجازی و ارتباط بی واسطه و  کسب راهنمایی مستقیم از معاونت و اداره کل فرهنگی – اجتماعی دانشگاه فعالیت ها ساختاری اساسی تر و سریع تر به خود گرفت ولی همچنان مشکل تعداد کم دانشجویان این رشته و عدم تطابق با حداقل های ایین نامه انجمن وجود داشت تا اینکه با ورود دانشجویان جدید و رسیدن به حدنصاب اعضا این مشکل برطرف شد. اساس انجمن در این دودوره اخیربا 4 هدف ذیل بوده است :

1-  ایجاد وشکل گیری ساختار اساسی با حداقل های استاندارد تا ادامه انجمن و فعالیت های آن با پایه های اصولی و محکم باشد لذا شروع کار با طراحی لوگو و اساسنامه داخلی انجمن و مهر و... بود.

2-  مشارکت و جذب داوطلبانه افراد دارای پتانسیل علمی و مهم تر از آن اخلاق مدار و پویا با احساس مسئولیت در درجه اول از بین دانشجویان این رشته و مراحل بعدی دانش آموختگان و سپس سایر رشته های دانشکده و پژوهشگران توانمند دلسوز و این زمینه همکاری توامان کمک به دانشجویان با انگیزه مثبت توانمند به فراگیری و حس تعاون وایجاد یک فضای مشارکتی برای تمام گروه های علمی از دانشجویان حول یک فعالیت محوری مشترک بود مانند راه اندازی نشریه "حفاظت آب ,خاک و هوا "و خبرنامه" آبنوس" و مشارکت دانشجویان اخلاق مدار و پویا و اساتید همراه در هر شماره.

3-  ایجاد فرصت به دانشجویان و نیروهای دلسوز پس از چیدمان های اساسی اولیه که در برنامه های آتی ودر حال انجام و واگذاری می باشد و همزمان نگاهداشت نیروهای قبلی مانند دانش آموختگان و همیاری و انتقال تجربیات ایشان به نیروهای جدید و کمک به بزرگتر شدن این خانواده نه افتراق آن و به جنبه های تشویقی و مهیا شدن دریافت گواهی های معتبر در قبال فعالیت های ایشان در حد توان مساعدت لازم بعمل آمد.

4-  اثری مثبت و ماندگار از فعالیت ها برای سیستم مادر که همانا دانشگاه تهران و در درجات بعدی دانشکده علوم و فنون نوین و رشته اکوهیدرولوژی می باشد.

لیست اهم کارهای انجام شده به شرح ذیل می باشد. به رسم حفظ حقوق معنوی و با اجازه, اسامی افراد عامل و موارد پایه ای و اصلی ذکر شده است:

• طراح لوگو انجمن علمی دانشجویی اکوهیدرولوژی ( سجادی ) و سربرگ و فرمت رسمی برای مکاتبات و ساخت مهر انجمن 1398.
  • راه اندازی گروه تلگرامی مجازی @ut_esajجهت ارتباط راحت تر و سریع بین دانشجویان و دانش آموختگان و اطلاع رسانی سریع تر در رشته اکوهیدرولوژی و عضویت اساتید این رشته در سال 1398
  • راه اندازی و طراحی خبرنامه داخلی" آبنوس " (سجادی).
  • مشارکت و برنامه ریزی هفته پژوهش 1398 و فعال ترین و منظم ترین انجمن با یک سخنرانی، یک کارگاه آموزشی نرم افزار، طراحی ومدیریت اجرایی یک مسابقه (سلیمی), هماهنگی یک بازدید علمی  (حسین دوست).
  • طراحی کارگروه های مختلف ( 5 کمیته اصلی ) در داخل انجمن.
  • راه اندازی و طراحی نشریه "حفاظت آب, خاک و هوا" انجمن، راه اندازی وبسایت wsapsj.ut.ac.ir و تمام پیگیری‌های آن و نگارش تمام ضمائم مورد نیاز نشریه (سجادی) فروردین 1399.
  • طراح لوگو نشریه و صفحه ارایی نشریه "حفاظت آب، خاک و هوا‌" و طراحی یک پوستروبینار ( وزیری راد) فروردین 1399.
  • کسب مجوزهای انتشار نشریه و گواهی های لازم: حقوق نشریات، گرافیک و صفحه آرایی، ویراستاری، تامین محتوی و انتشار نشریات.
  • انتشار 3 شماره نشریه و خبرنامه ضمیمه در 3 فصل متوالی و اقدام به درجه حرفه ای.
  • پیگیری مجدد فعالیت های جمعی قبل و نامه نگاری رسمی از طرف دانشجویان و دانش آموختگان اکوهیدرولوژی جهت اصلاح عنوان رشته به " مهندسی اکوهیدرولوژی" و بررسی دوره دکتری این رشته.
  • برگزاری چند وبینار و کارگاه در سال‌های 1398 الی 1400.

در انتها ضمن تشکر مدیرمسئول و شورای سردبیران نشریه (سجادی و وزیری راد) , مجدد دبیر انجمن اکوهیدرولوژی  از تمامی اساتید فرهیخته، مدیران توانمند، کارشناسان عزیز، اعضا محترم خصوصا تمامی اعضا عمومی و اعضا کمیته مرکزی در تمامی دوره‌ها و تمامی دانشجویان همیار مهربان  و دانش آموختگان پویا رشته اکوهیدرولوژی و سایر رشته‌ها، نهایت سپاس و تشکر خود را اعلام می دارد. امیدوارم با اتفاق و فعالیت جمعی و مشترک تمام رشته های تخصصی, فارغ از نوع رشته و دانشگاه, خانواده علمی با اخلاق و شایسته ما هر روز بزرگ و بزرگ تر و قویتر از هر زمان در جهت بالندگی کشور عزیز و خدمت به کل هستی و رضایت حضرت حق حرکت صعودی داشته باشد . قطعا این مهم بدون شما دوستان میسر نبوده و نخواهد بود . امیدوارم این امانت با دستان پرتوان دوستان دیگر روز به روز بالنده‌تر شود.

همیشه سلامت و بر قرار باشید - سیده آمنه سجادی