اطلاعیه پذیرش مقالات در "دوره 2 - شماره 3" نشریه علمی دانشجویی حفاظت آب، خاک و هوا دانشگاه تهران

اطلاعیه پذیرش مقالات در "دوره 2 - شماره 3"  نشریه علمی دانشجویی حفاظت آب، خاک و هوا دانشگاه تهران

با سلام و آرزوی اوقات توام با سلامتی برای همه عزیزان،

📚  از تمامی اساتید ، دانشجویان ، فارغ التحصیلان و پژوهشگران دعوت می شود پیش نویس مقالات علمی و تحلیلی خود را با هدف چاپ  در دوره دوم (شماره سوم) نشریه علمی دانشجویی "حفاظت آب، خاک و هوا" دانشگاه تهران با محوریت اکوهیدرولوژی، محیط زیست و  انرژی های نو ، تغییراقلیم ، مدل های هواشناسی ، حفاظت و پایداری محیط زیست ارسال فرمایند تا مقدمات بررسی اولیه جهت تسریع چاپ درفصلنامه مذکور صورت پذیرد.

🗓 از تمامی محققان خواهشمند است مقالات خود را تا تاریخ 1 آذر ماه سال 1400 ارسال نمایند. نحوه ارسال آثار از طریق ثبت نام در سایت نشریه به آدرس https://wsapsj.ut.ac.ir/ و یا ارسال اثر به آدرس ایمیل UT.ESAJ@gmail.com میسر خواهد بود.

💎  فرآیند داوری و چاپ مقاله بصورت رایگان انجام می پذیرد ضمن اینکه آثاری که برای دوره دوم نشریه ارسال گردد از تسهیلات ویژه جهت تسریع در فرآیند داوری و همچنین اعطای گواهی الکترونیکی چاپ مقاله برخوردار خواهند بود.

جهت اطلاعات بیشتر با ایمیل UT.ESAJ@gmail.com مکاتبه فرمایید.

با تشکر، نشریه علمی دانشجویی حفاظت آب، خاک و هوا دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران

Water, Soil & Air Protection (WSAP)