COVID-19 و تغییرات اقلیمی از نظر علل و عواقب شباهت های بسیاری دارند. به عنوان مثال هردو بیشترین تأثیر را بر جوامع محروم و آسیب پذیر میگذارند. هر دو این مشکلات را میتوان به عنوان خطرات کم احتمال پر پیامد (LP-HC) توصیف کرد، که با تعصبات رفتاری مختلفی همراه است و این خطرات در نتیجه انحراف رفتارهای فردی از ارزیابی منطقی پیامد های خطر است که توسط کارشناسان ارائه شده است. همچنین میتوان از شیوع بیماری COVID-19 به عنوان یک آزمایش سریع برای چگونگی برخورد موثر با تغییرات اقلیمی قبل از اینکه خیلی دیر شود، بهره برد.
با این حال، سوال بعدی این است که آیا بحران COVID-19 و عواقب ناشی از آن، در مدیریت تغییرات اقلیمی و سیاست های سازگاری که بسته به درک و اقدام جامعه اتخاذ میشود، به منظور کاهش خطرات LP-HC موثر است؟
با بهرهگیری از تحلیلهایی که در مورد تعصبات رفتاری موجود در تصمیمات فردی بر اساس دهه ها تحقیق در روانشناسی و اقتصاد رفتاری است، میتوان نشان داد که چگونه میان فرآیندهای تصمیمگیری درباره COVID-19 و تغییرات اقلیمی ارتباط برقرار کرد. در واقع تأثیرات ناشی از تغییرات اقلیمی میتواند کاهش یابد اگر به طور فعالانه از همهگیریها درس بگیریم، و سیاست هایی را اجرا کنیم که در این راستا باشد. بعلاوه میتوان نتیجه گرفت که توصیههایی برای سیاست های ارتباطی، مردم را به خطرات تغییرات آب و هوا و پیوند دولت متوجه کند. به عبارت دیگر پاسخی است به بحران COVID-19 و پیامدهای آن که بر پایداری محیط زیست و اقدامات آب و هوایی اثرگذار است.
ملکی, فاطمه, & پورحنیفه, محمدمهدی. (1400). درسهایی از سوگیری های رفتاری نسبت به COVID-19 برای سیاست های اقلیمی و خطرات تغییر اقلیم. حفاظت آب، خاک و هوا, 2(2), 125-131.
MLA
فاطمه ملکی; محمدمهدی پورحنیفه. "درسهایی از سوگیری های رفتاری نسبت به COVID-19 برای سیاست های اقلیمی و خطرات تغییر اقلیم", حفاظت آب، خاک و هوا, 2, 2, 1400, 125-131.
HARVARD
ملکی, فاطمه, پورحنیفه, محمدمهدی. (1400). 'درسهایی از سوگیری های رفتاری نسبت به COVID-19 برای سیاست های اقلیمی و خطرات تغییر اقلیم', حفاظت آب، خاک و هوا, 2(2), pp. 125-131.
VANCOUVER
ملکی, فاطمه, پورحنیفه, محمدمهدی. درسهایی از سوگیری های رفتاری نسبت به COVID-19 برای سیاست های اقلیمی و خطرات تغییر اقلیم. حفاظت آب، خاک و هوا, 1400; 2(2): 125-131.